HOEWEL JE HEEL GRAAG MEER GELD WILT VERDIENEN EN GEEN CONCESSIES WILT DOEN IN DE MATE WAARIN JE GELUK OF VRIJHEID KUNT ERVAREN, MERK JE NU NOG:

Ondanks dat je allerlei trucjes, affirmaties en andere tools toepast, het resultaat waar je naar verlangt uitblijft

⇨ Je verlangt naar meer vrijheid, meer plezier én meer geld maar je denkt ergens dat dit niet mogelijk is voor je

Dat het niet voor jou is weggelegd of dat je niet bijzonder/uniek genoeg bent om écht overloed te ervaren

Dat je het idee hebt dat je nu eenmaal niet alles kunt hebben in het leven

Dat je stiekem nog regelmatig in tekorten denkt of ben je bang dat je niet genoeg hebt

I HEAR YOU. OOK IK HEB OOIT OP DAT PUNT GESTAAN. MAAR HET KAN ÉCHT ANDERS

⇨ Ervaar dat je, ondanks waar je nu staat, alles al in je hebt om jouw leven 100% te ownen en dat geld of overvloed écht niet zo ongrijpbaar is als je nu denkt

Ervaar dat jij je écht elke dag enthousiast en vol vertrouwen kunt voelen en dat je op ALLE gebieden van je leven plezier en geluk kunt ervaren

Leer samenwerken met die ‘vervelende’ stemmetjes in je hoofd die je er nu van weerhouden stappen te zetten

Dat denken in overvloed en mogelijkheden écht net zo makkelijk is als denken in tekorten en beperkingen (en een stuk leuker)

Dit, en nog veel meer, ga je allemaal doen tijdens de 5 daagse Unlimited Abundance Cursus. Ervaar ongelimiteerd overvloed op alle vlakken in je leven, zonder concessies te hoeven doen in plezier, vrije tijd óf geld. Zodat jij echt 100% jouw ideale leven én business kunt gaan creëren.

transformatie traject

"Ik ben niet bijzonder genoeg om miljonair te worden"

Lange tijd heb ik gedacht dat het voor mij niet was weggelegd om écht rijk te zijn of gelukkig te zijn op alle gebieden van mijn leven. Werken deed je niet voor je plezier, dat was noodzaak zodat je in het weekend leuke dingen kon doen. Als je rijk wilde worden moest je daar minstens 80 uur per week voor werken, zou je geen vrije tijd of privé-leven meer hebben.

Kortom: ik dacht altijd wel dat ik ergens concessies in moest doen.

Ondertussen weet ik dat dit helemaal niet waar is. Na met meer dan 100 klanten te hebben gewerkt op het gebied van innerlijke transformatie, mindset en ondernemen is mij één ding helder geworden:

Door zelfsabotages te doorbreken ga je dat 1-op-1 in je leven terugzien. Wanneer je dat aanvult met praktische tools die écht werken, heb je alles in handen om een buitengewoon leven én business vorm te geven.

3 jaar ervaring op het gebied van transformerend werk met honderden cliënten met de meest uiteenlopende problematieken en achtergronden (van CEO van een miljoenenbedrijf tot startende ondernemer)

NLP Practitioner en Master

Hypotherapie

Familie- en organisatieopstellingen (systemisch werk)

Voice en Body dialogue

Kerntransformatie

EFT (the tapping method)

Timeline Therapy

HOE ZOU HET VOOR JOU ZIJN WANNEER JE IN PLAATS VAN ANGST EN TWIJFEL GAAT DENKEN IN VERTROUWEN EN OVERVLOED?

⇨ Jij denkt ten alle tijde in overvloed en jij gelooft 100% dat het makkelijk is om meer dan genoeg geld te verdienen

Je hoeft geen concessies meer te doen in vrijheid, plezier of geld. Jij gelooft van binnenuit dat alles mogelijk is voor je

⇨ Jij hoeft niet meer na te denken over de uitgaven die je doet, omdat je weet dat er altijd overvloed is

Geld voelt niet langer als iets ‘lastigs’ of als iets wat ongemakkelijk is, maar het voelt juist vertrouwd en prettig

Jij weet hoe je op een gemakkelijke en plezierige manier alles kunt creëren waar je naar verlangt

Dat is precies wat je met deze cursus gaat bereiken

Je krijgt je niet alleen allerlei praktische tools om jouw mindset op het gebied van geld en overvloed ijzersterk te maken. Er is namelijk één essentieel onderdeel wat veel belangrijker is: jouw onderbewuste overtuigingen.

In deze cursus ga jij op diepgaand niveau jouw belemmerende overtuigingen op het gebied van overvloed en geld doorbreken, zodat jij volledig de poorten naar (financiële) overvloed kunt openzetten en écht dat leven en business kunt gaan creëren waar je werkelijk naar verlangt

Dit ga je doen door 2 geleide sessies die je heerlijk vanuit je luie stoel kunt doen, die in de praktijk zich hebben bewezen als superkrachtig op het gebied van (blijvende) transformatie

Ik had nooit verwacht dat het effect zo ver zou gaan! Ik merk de verandering in al mijn relaties en voel me nu ook veel zekerder van mezelf als ondernemer. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tarieven heb verhoogd, mijn conversie hoger is in salesgesprekken en ik betere resultaten behaal.

– Mandy, Holistisch Lifecoach

Ik sta weer met kracht in mijn bedrijf zonder ‘te hard te schreeuwen’. Ik weet welke kant ik op ga en vraag tarieven die daarbij horen. Loop je vast in je bedrijf? Weet je even niet waar je heen moet? Dan kan ik een samenwerking met Madelon van harte aanbevelen.

– Kathelijn, Voeding- en hormoondeskundige

Ik kan echt met overtuiging zeggen dat ik een ander mens ben in positieve zin. Ik kom voor mezelf op, kan veel beter nee zeggen, weet nu waar mijn grenzen liggen en hoe ik die goed aan kan geven. Daarnaast voel ik me veel zelfverzekerder in bepaalde situaties die ik voorheen moeilijk vond.

Marije, Interieurstyliste

Wat maakt deze cursus anders dan andere cursussen op het gebied van money mindset?

Waar de meeste cursussen op het gebied van overvloed en mindset op focussen is het aanleren van allerlei praktische tools en hulpmiddelen. Maar één essentieel onderdeel wordt vergeten: jouw onbewuste overtuigingen.

En hoewel tools erg krachtig kunnen zijn, zijn ze totaal ineffectief wanneer jij op onbewust niveau nog ergens gelooft dat je het niet waard bent, dat je niet goed genoeg bent of dat je het niet zou kunnen bereiken.

Tijdens deze cursus transformeer je niet alleen je onbewuste blokkades – precies die stukken in jezelf die je nu nog blokkeren om overvloed te ervaren op alle gebieden van je leven – maar leer je ook alle praktische tools die je dagelijks kunt inzetten. Doordat je eerst op onbewust niveau de transformatie maakt, gaan de praktische tools je ook daadwerkelijk helpen.

Wat zit er allemaal in deze cursus?

  • De cursus wordt gegeven via Instagram
  • 5 modules met waardevolle oefeningen en kennis over jouw onderbewuste en hoe je van angst en twijfel blijvend kunt transformeren naar overvloed en vertrouwen, én heb je een ijzersterke Money Mindset gecreëerd
  • 2 audio’s die jou helpen om bij de wortels van het probleem te komen én te transformeren
  • Ruim 3 weken onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal
  • Script om je eigen Unlimited Abundance hypnose op te nemen zodat je zelf je onderbewuste nog krachtiger kunt herprogrammeren
  • LIVE masterclass waarin je leert hoe je eigen overtuigingen in je onderbewuste kunt programmeren middels spiertesten
still module 1

Module 1: Bewustwording

In deze module leer je alles over hoe het onderbewuste werkt en hoe het zowel voor als tegen je kan werken. word jij je bewust van al je blokkades op het gebied van geld en overvloed, ook blokkades die wellicht wat meer verborgen zijn.

Je leert al je bewuste én onbewuste blokkades herkennen
Je leert alles over familiepatronen en maakt ze inzichtelijk
Je gaat volledig in je kracht en potentie stappen

still module 2

Module 2: Doorbreek je belemmerende patronen

In deze module ga je jouw grootste geldblokkade doorbreken, zodat jij jezelf onbewust niet meer saboteert om overvloed in je leven aan te trekken. Bij deze module hoort een audioopname met een krachtige transformatiemethodiek waar je doorheen wordt begeleid

Audio opname met krachtige transformatiemethodiek
Je ervaart de positieve intentie van de dingen die je doet, zodat je daarin meer rust en ontspanning ervaart
Je gaat de allerhoogste positieve intentie ervaren die je het allerliefste wilt
Transformatie van je grootste blokkade

still module 3

Module 3: It's a family thing

Blokkades op geld en overvloed worden vaak generatie op generatie doorgegeven, of je nu wilt of niet ;-). Je leert alles over familiepatronen, hoe ze doorwerken op jouw realiteit en hoe je ze kunt gaan doorbreken, zodat jij het patroon kan stoppen.

✓ Audio-opname met een krachtige familieopstelling
Doorbreek op diepgaand niveau familepatronen op het gebied van overvloed of geld
Ervaar de kracht om gesteund te worden door al je voorouders
Claim volledig jouw plek zodat je optimaal kunt genieten van de stroom van het leven

still module 4

Module 4: Praktische tools

Praktische tools en dagelijkse rituelen om de gemaakte transformatie meteen in de praktijk te zetten, én dagelijks overvloed naar je toe kunt gaan trekken

Leer hoe je structureel overvloed en geld naar je toe kunt trekken
10+ praktische tools voor een ijzersterke Money Mindset
Leer hoe je met je taalgebruik een geweldige relatie met geld en overvloed kunt opbouwen

still module 5

Module 5: Let's manifest!

Leer feilloos samenwerken met de Wet van de Aantrekkingskracht om de gemaakte transformaties en de praktische tools ook in de realiteit neer te gaan zetten

Leer alles over de wet van aantrekking en welke fout het meeste gemaakt wordt (en jij vanaf nu dus niet (meer) gaat maken)
5 tips om dagelijks meer overvloed aan te trekken en alles te manifesteren wat je wilt
✓ Dé beste manier om precies datgene aan te trekken wat je wilt (en de meeste mensen vergeten)

+ BONUS: een script waarmee jij jezelf dagelijks kunt programmeren om overvloed toe te laten

Alle stories en opnames blijven nog ruim 3 weken online staan, zodat je alle tijd hebt om eventueel dagen in te halen of nog een keer over te doen. Het is dus helemaal niet erg als je wat later start of een keer een dag later de module volgt.

Na deze cursus...

Heb jij op diepgaand niveau ijzersterke overtuigingen geïntegreerd die je helpen om ongelimiteerd overvloed in je leven aan te trekken en heb je alle tools voor een ijzersterke Money Mindset, zodat jij jouw leven en business kunt creëren waar je werkelijk naar verlangt.

Je hebt de poort open gezet naar meer omzet, meer klanten en meer plezier, ontspanning en geluk op alle vlakken van je leven. Je ervaart niet langer onzekerheid en twijfel op het gebied van geld maar jij voelt je juist vol vertrouwen en rust op dit gebied.

FAQ

Ja. Hoewel de stof regelmatig refereert naar voorbeelden uit de praktijk die slaan op het hebben van een eigen onderneming, is deze cursus even waardevol wanneer je (nog) geen eigen onderneming hebt.

De cursus heeft 5 modules verspreid over 5 dagen, van 30 november tot en met 4 december. De cursus bestaat uit stories en opdrachten die je zelf thuis doet. In totaal ben je per dag ongeveer 30-60 minuten bezig.

De stof van de cursus blijft nog beschikbaar tot en met 25 december dus je hebt nog alle tijd om eventueel stof in te halen of je zou zelfs pas ergens in het midden van december kunnen beginnen.

Nee, ongeacht waar je nu staat is deze cursus waardevol doordat de transformerende modules afgestemd zijn op jouw eigen situatie. Het maakt dus niets uit op welk punt in je leven je nu staat.

Voel jij diep van binnen dat er óók meer mogelijk is voor je en ben je er klaar voor om jezelf volledig open te stellen voor overvloed? Meld je dan nu aan voor deze cursus. Hoe geweldig om het nieuwe jaar straks te kunnen beginnen gesteund met een krachtige Money Mindset?