madelon vermeij transformatief coach

Be who you truly are

Al vanaf jongs af aan klopte er voor mijn gevoel iets niet. Het kan toch niet zo zijn dat we naar school gaan, een vak leren, 40 uur per week werken tot je 67e en dat was het dan? Veel plezier met je pensioen terwijl je al aan het aftakelen bent.

Ik hoorde nergens echt bij en merkte al snel dat ik heel anders over dingen dacht dan veel van mijn leeftijdsgenoten. Maar toch bleef ik op zoek naar verbinding, want dat is wat ik het liefste wil: verbinden. Dus leerde ik me aanpassen aan anderen, mijn mond houden wanneer mijn mening afweek en leerde ik mezelf allerlei andere strategieën aan om leuk gevonden te worden. Ik raakte steeds verder mezelf kwijt. Ik dacht dat ik raar was en er iets mis was met mij.

Fast forward een paar jaar en het resultaat: een gigantische pleaser, geen nee kunnen zeggen, alles in het teken zetten van anderen, perfectionistisch en moest altijd maar doorgaan om mij niet nutteloos te voelen. Het recept voor een burn out, die ik dan ook kreeg.

Mijn burn out was mijn grootste redding, want dat was hét moment dat ik geconfronteerd werd met de vragen: wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn verlangens? Wat is mijn waarheid?

Ik besloot als eerste dat ik niet meer ging proberen mezelf in een maatschappelijk geaccepteerd hokje te proppen. De eerste stap: stoppen met werken voor een baas en mijn eigen onderneming beginnen. En shit… wat ging ik daarmee een avontuur aan.

Vol goede zin aangevuld met een bak naïviteit ging ik aan de slag. Een bedrijf beginnen, dat doe ik wel even. Eindelijk kon ik mijn opgedane kennis als online marketeer voor iets inzetten wat ik geweldig vond! Ik deed alles zoals het ‘hoorde’. Talloze webinars, whitepapers, e-books en online trainingen zijn de revue gepasseerd. Elke strategie paste ik toe. En niets werkte. Gek werd ik ervan. Wat deed ik dan toch verkeerd?

De impact van negatieve overtuigingen en patronen

Aan de strategie lag het niet (oké fair enough, daar was natuurlijk ook nog wel het één en ander te optimaliseren), waar het vooral wél aan lag was mijn mindset en mijn overtuigingen.

  • ‘Ik ben het niet waard om succesvol te zijn’
  • ‘ik ben (nog) niet goed genoeg om mijn tarief te verhogen’
  • ‘ik zal nooit succesvol of rijk zijn, dat is niet voor ons weggelegd’
  • ‘wie zit er nu op mij te wachten?’
  • ‘Ik ben niet uniek/niet knap/niet oud/niet ervaren genoeg’

Diep van binnen wist ik dat ik hier iets mee moest, wilde ik mijn eigen onderneming een succes maken. Want één ding wist (en weet) ik zeker: er is geen weg meer terug.

Persoonlijk- en spirituele ontwikkeling

Ik besloot een coach te nemen en de opleidingen Integral NLP Practitioner en Master te volgen om aan mijn eigen processen te werken. Beste – besluit – OOIT.

Vanaf het moment dat ik deze overtuigingen ging transformeren veranderde niet alleen mijn hele business in positieve zin, maar álle vlakken van mijn leven. En f*ck… wat is die impact enorm.  Want wanneer jij op diepgaand niveau datgene wat je blokkeert transformeert, je overtuigingen ombuigt en je mind traint om overvloed, mogelijkheden en kansen te zien, gebeuren er écht magische dingen.

Voor mij heeft het opgeleverd dat ik in korte tijd van €0 omzet naar een succesvolle praktijk ben gegaan, meer dan honderd cliënten heb begeleid in hun transformatieproces en continu vanuit authenticiteit mijn ideale leven creëer. Ik zie dagelijks in de praktijk én bij mezelf de effecten van transformatief werk en wat het oplevert. wanneer jij de diepte in durft te gaan en bij de bron van het ogenschijnlijke probleem een transformatie teweeg brengt, raakt die transformatie alle vlakken van je leven. Alles staat in verbinding, wanneer je werkt aan één ding wordt alles geraakt.

En dat is precies wat ik jou, geweldige ondernemer, ook gun. Want ook jij bent het waard om dat buitengewone leven & die business te creëeren waar je werkelijk – diep van binnen – naar verlangt en waarvan je voelt dat het mogelijk is voor je.

transformatieve coaching