Vraag en het wordt gegeven

Leer je diepste wensen te manifesteren

Voor wie? Dit boek is uitermate geschikt voor mensen die meer willen leren over The Law Of Attraction. Mooi boek voor beginners.

Waarover? Hét boek over de Wet van de Aantrekkingskracht, inclusief praktische oefeningen. Het allereerste ‘zelfhulp’ boek wat ik ooit heb gelezen, en nog veelvoudig gelezen na die eerste keer. In het boek staat centraal hoe jij je droomleven kunt manifesteren.

Overvloed

Geld(t) ook voor jou!

Voor wie? Dit boek is zeer geschikt als je overvloed op alle vlakken van je leven wilt ervaren en creëeren

Waarover? Een praktisch boek over het manifesteren en ervaren van overvloed. Vol met mooie oefeningen en meditaties. Persoonlijk enorm fan van de boeken van Sanaya Roma, maar dit is zeker één van mijn favorieten.

Think and Grow Rich

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt

Voor wie? Voor iedereen die meer succes wilt behalen in het leven

Waarover? In het boek staat een stappenplan beschreven hoe je succesvol kunt worden, en de juiste mindset die daarvoor nodig is. Zeker een aanrader voor de spirituele ondernemers onder ons. Enige ding wat mij stoort aan het boek is dat de schrijver er een soort mysterie van maakt die je zelf maar moet ontdekken door tussen de regels door te lezen.

Seth Speaks

The Eternal Validity of the Soul

Voor wie? Dit boek is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven voor en na de dood

Waarover? ‘Seth’ is een hoge intelligentie die via een medium (Jane Roberts) contact maakt om zijn kennis over te dragen (vergelijkbaar dus met Esther Hicks, die contact maakt met ‘Abraham’). Het enige nadeel: de Nederlandse vertaling is nogal duur. Het originele Engelse werk is op bol.com voor 18 euro te koop.