Kerntransformatie

NLP als weg naar je innerlijke bron

Voor wie? Dit boek is geschikt voor iedereen die graag bepaalde gedragingen of gevoelens blijvend willen transformeren.

Waarover? We hebben allemaal schaduwzijden die we liever niet zouden hebben. Wegduwen zorgt er alleen maar dat deze delen nog meer naar voren komen. Met de relatief eenvoudige oefening in dit boek kun je die delen van jou omarmen en uiteindelijk ook transformeren.

De fontein, vind je plek

Grip op je leven door inzicht in je familiesysteem

Voor wie? Dit boek is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in de werking van het eigen familiesysteem. Enige basiskennis van systemen is wel handig wanneer je dit boek gaat lezen.

Waarover? We zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met ons familiesysteem en we nemen allemaal bepaalde gedragingen en patronen over. Of je nu wilt of niet. Dit boek geeft een mooie uiteenzetting van de werking van familiesystemen en creëert momenten van inzicht die mogelijk je kijk op je leven kunnen veranderen.

De verborgen dynamiek van familiebanden

Met familieopstellingen oude patronen blootleggen en oplossen

Voor wie? Dit boek is geschikt voor iedereen die oude patronen vanuit de familielijn willen doorbreken

Waarover? Dit boek geeft een mooie uiteenzetting van de werking van familiesystemen en wat mogelijk de gevolgen zijn voor jou. Geeft inzicht in de effecten van het familiesysteem op je huidige leven.

Liefde van de ziel

Je hartcentra openen

Voor wie? Voor iedereen die meer vanuit liefde zou willen leven, naar binnen en naar buiten toe

Waarover? Je leert alles over het openen van je hartcentra en vanuit daar te leven en manifesteren. Vol met praktische oefeningen. Al lezend heb ik persoonlijk gemerkt dat je tot veel inzichten komt en echt een innerlijke groei doormaakt. Zeker een aanrader.

Het fantoomzelf

Over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid

Voor wie? Dit boek is voor iedereen die meer wilt weten over de ‘schijnwerkelijkheid’ van onze huidige maatschappij en het ego. Openminded zijn is wel een aanrader bij dit boek

Waarover? Tja.. een uitdaging om kort samen te vatten. Wanneer je geïnteresseerd bent in docu’s als Zeitgeist en Fahrenheit 9/11 dan past deze zeker in dat rijtje. Het is een uiteenzetting van de schijnwerkelijkheid van hoe wel onszelf en de maatschappij zien. Interessant en zeker geestverruimend leesmateriaal.

Groeien naar spiritueel inzicht

Voor wie? Wil je meer inzicht in je levenspad en het contact met je hogere zelf versterken, dan is dit boek een must have.

Waarover? Wauw.. ik weet niet eens waar ik moet beginnen als het aankomt op dit boek. Elke keer als ik het boek oppakte had precies dat hoofdstuk volledig te maken met de dingen waar ik op dat moment tegenaan liep. Enorm bijzonder!

Overvloed

Geld(t) ook voor jou!

Voor wie? Dit boek is zeer geschikt als je overvloed op alle vlakken van je leven wilt ervaren en creëeren

Waarover? Een praktisch boek over het manifesteren en ervaren van overvloed. Vol met mooie oefeningen en meditaties. Persoonlijk enorm fan van de boeken van Sanaya Roma, maar dit is zeker één van mijn favorieten.

De sleutel tot zelf-bevrijding

Psychologische oorsprong van 1100 ziekten

Voor wie? Voor iedereen die het interessant vindt om te achterhalen wat de psychische oorsprong is achter fysieke aandoeningen

Waarover? Een encyclopedie over de mentale oorsprong achter fysieke (en ook mentale) aandoeningen. Zeer interessant en vaak erg treffend. Werkt op het onderbewuste middels herkenning en kan dus echt diepgaande inzichten geven die direct iets verschuiven. Zeker een must have voor coaches, therapeuten en andere alternatieve genezers.

Kracht door bewustwording

Een handleiding voor gevoelige mensen

Voor wie? Dit boek is ideaal voor beginners die zich begeven op het spirituele pad

Waarover? Een praktisch boek over bewustwording van je eigen negatieve patronen, gedachten en gedragingen. Vol met mooie oefeningen en meditaties om ook daadwerkelijk een transformatie te kunnen maken.

Psychic Development for Beginners

An Easy Guide to Releasing and Developing Your Psychic Abilities

Voor wie? Dit boek is ideaal voor beginners die zich begeven op het spirituele pad

Waarover? Een klein boekje met cases en supersimpele oefeningen om je psychic krachten te verbeteren. De schrijver gaat ervan uit dat iedereen psychic abbilities heeft, het is slechts een kwestie van oefenen. Echt een aanrader!

De helende reis

The journey een gids om jezelf te genezen en te bevrijden

Voor wie? Zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een alternatieve manier van genezen, alsmede voor coaches en allerhande therapeuten

Waarover? Mooi en inspirerend boek over het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Inclusief het proces van ‘The journey’, waarmee je dus zelf het proces van zelfheling kunt aangaan.

Handboek energetische basiskennis

Hoe energie voor jou werkt

Voor wie? Dit boek is perfect voor iedereen die meer wilt weten over hoe energie voor jouw werkt.

Waarover? Het boek geeft o.a. antwoord op de vragen: wat is universele levensenergie, waar bevindt die zich in je lichaam, hoe kun je op deze energiestroom leven. Vol met praktische oefeningen.

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven

Voor wie? Dit boek is ideaal voor beginners die zich begeven op het spirituele pad

Waarover?Een absolute klassieker op het gebied van spirituele boeken. Volgens De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, helemaal te laten varen om écht gelukkig te zijn. Hoewel ik hier nu iets genuanceerder over denk, staan er in het boek nog steeds enorm veel wijsheden.

Verslaafd aan liefde

De weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties

Voor wie? Dit boek is voor iedereen geschikt die bevestiging en waardering van buitenaf nodig lijken te hebben

Waarover? Dit boek heeft enorme impact op mij gemaakt en is de start geweest zelfbewuster te leven. Jan Geurtz zegt in dit boek dat onze zoektocht naar waardering van anderen (met name in liefdesrelaties) voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing (ook wel belemmerende gedachten genoemd). Incl. mooie inzichtgevende oefeningen.