Big Magic

Creative Living Beyond Fear

Voor wie? Dit boek is geschikt voor iedereen die next level willen gaan en hun creativiteit meer willen omarmen

Waarover? Dit boek geeft handvatten om een creatief leven te gaan leven, om op die manier meer expressie te kunnen geven aan creatieve uittingen. Leest makkelijk weg en inspireert, heb zelf niet zo zeer diepgaande inzichten gehad uit dit boek, maar zeker de moeite waard om te lezen.

You Are a Badass

How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life

Voor wie? Dit boek is werkelijk voor iedereen een must read

Waarover? Doorbreek het patroon van negatieve gedachten en een laag zelfbeeld. Enorm leuk en humorvol omschreven boek om meer schijt te krijgen aan wat anderen vinden en meer liefde voor jezelf en je eigen proces. Echt een dikke vette aanrader!

The Miracle Morning

The 6 Habits That Will Transform Your Life Before 8AM

Voor wie? Dit boek is geschikt voor iedereen die meer succes wilt behalen met een krachtige ochtendroutine

Waarover? Erg leuk en praktisch omschreven boek over het implementeren van een ochtendroutine om je grootste dromen waar te maken en meer succes te creëeren in je leven. Zeker een aanrader, gebruik de routine nog steeds elke ochtend en heeft me al veel gebracht.

The Big Leap

Conquer Your Hidden Fear and Take Life to the Next Level

Voor wie? Voor iedereen die meer uit hun leven willen halen

Waarover? Dit boek gebruikt het principe van Upper Limit Problems. Dat wil zeggen: je kunt een maximum hoeveelheid aan liefde, succes of geluk ervaren waarna je overgaat op zelfsabotage. Dit boek leert je hoe je deze momenten herkent en doorbreekt. Zeker een aanrader.