GROEPSSESSIE - 28 NOVEMBER 10:00 - 17:00 - €200,- EXCL BTW

“Stap in je volle potentie” 🙄. Iedereen heeft dit ongetwijfeld een miljard keer op de tijdlijn voorbij zien komen en echt wel een keer gedacht: 🤢

Het is dan ook een nietszeggende term: ‘potentie’. Je voelt ongetwijfeld dat er meer in je zit dan er nu uitkomt, maar HOE stap je daar dan in hemelsnaam in? Heeft iemand een soort magische spreuk die dit voor je fixed? En hoe frustrerend is het nu eigenlijk dat je dat vuur in jezelf voelt maar het op één of andere manier er maar NIET uit komt?

Als je verlangt naar die sprong, die doorbraak op zielsniveau, dan ben je hier op de juiste plek.

”Deze dag heeft mij diep bewogen en geraakt. Wat een liefde was er voelbaar, vanaf het eerste moment. Ik heb deze dag als zeer waardevol ervaren en zo enorm bijzonder hoe je in een groep zo de diepte in kunt gaan samen. Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld en ben overspoelt door liefde en dankbaarheid.

 

Er is een diepe rust en zachtheid in mij ontstaan, zelfs mijn omgeving geeft mij dat terug. Ik voel mij letterlijk lichter en meer vrij. Dankjewel lieve Madelon en Goran voor deze intens mooie en bijzondere dag”

Daar waar je van weg wilt kijken bevindt zich de diepste heling en de meeste onbenutte potentie

Deze dag gaan we werken met de beweging van de ziel. Dat wil zeggen: jouw ziel wil een bepaalde beweging maken, maar jouw ego staat simpelweg nog ‘in de weg’. Dit kan oude pijn zijn, trauma, familiepatronen of andere karmische belasting die je bij je draagt. Dit kun je in de realiteit merken doordat je telkens tegen soortgelijke situaties aan lijkt te lopen, dezelfde soort mensen tegenkomt, je nog niet je volle potentie benut of vast lijkt te zitten in bepaalde patronen die zich maar blijven halen.

Deze dag gaan we op zielsniveau kijken waar deze blokkades zich bevinden en kan er release en heling plaatsvinden, zodat jouw volledige potentie tot uitting kan komen. Dit gaat dus wezenlijk verder dan ‘reguliere’ therapie, waar over het algemeen gewerkt wordt met de uiterlijke symptomen en niet werkelijk naar de bron wordt gekeken. Op zielsniveau bevindt zich de werkelijke heling.

Wat gaan we deze dag o.a. doen:

✅ DNA clearing and activation (heling van karmisch/familie DNA en ontketenen van onbenutte energie)

✅ Familieopstellingen en systemisch werk

✅ Shamanistische soundhealing

Madelon Vermeij-Milinčić

Deze dag zal begeleid worden door Madelon, expert op het gebied van transformatief werk op zielsniveau en bevlogen begeleider van familieopstellingen.

Haar kracht zit in het creëren van een veilige bedding voor de groep, zodat datgene zich aan kan dienen waar die dag naar gekeken mag worden.

Ze begeleid vanuit een open en zuivere houding en laat zich daarbij leiden door haar innerlijke beweging, waarbij tegelijk rekening gehouden wordt met systemische wetmatigheden

” Madelon is one of the best and the most amazing therapists you will ever have the privilege of encountering. First she will ease you up with her charming and uplifting presence and with her cracking sense of humor, and then you’ll get to discover the most amazing part that is going to rock your world, the transformational work that will lead you towards the true you.

 

She is completely in touch with her intuition which guides her through the session from beginning until the end. There is not one second of ego involved, and this approach is what allows for the deepest transformation to happen.

 

She is always guiding you towards what is in your highest good and provides the space for you to feel completely safe while sharing your deepest pain and fears and while opening the parts of the self your were afraid to look into. She is not trying to be your best friend and make you feel better about yourself, no, she is not that kind of a “I want you to like me” therapist, she is a genuine leader and facilitator of true and deep transformation and growth.”

madelon familieopstellingen nijmegen
goran reiki teacher nijmegen

Goran Milinčić

Tijdens de groepssessie zal Goran energetisch de groep ondersteunen en (individuele) healingsessies begeleiden. Goran is impactvol met intuïtief energiewerk, soul guidance en een gepassioneerd Reiki Teacher.

Zijn liefdevolle mannelijke aanwezigheid zorgt ervoor dat je je als vanzelf op je gemak voelt en je durft open te stellen voor de diepere schaduwzijden in jezelf. Zodat deze aan het licht kunnen komen en transmuteren in diepe kracht.

“Goran is misschien wel de meest liefdevolle persoon die ik ook heb mogen ontmoeten in mijn leven. Zijn aanwezigheid alleen al zorgt ervoor dat je je volledig durft open te stellen en over durft te geven aan het proces. Het is lastig in woorden te omschrijven wat het precies is wat hij doet, maar als ik het moet samenvatten is het dit: je voelt diep van binnen dat er iets in beweging wordt gezet. Je ziel wordt bewogen. En hoewel je misschien lastig kunt verwoorden wat dat dan precies is, vertrouw je tegelijk 100% dat het helemaal perfect is voor jou op dat moment. Het gaat voorbij al het ratio of denken, maar een diep voelen en weten.

 

Ik heb al vaker energetische behandelingen mogen ontvangen, maar die kwamen niet eens in de buurt van wat ik bij Goran heb ervaren. Hij zet namelijk niet alleen energetisch iets in beweging, hij weet precies in woorden te vatten wat je exact op dat moment nodig hebt om te horen. Zodat je zélf in beweging komt. Hij lost niks voor je op. Hij plakt geen pleisters. Hij zet je in beweging, op diep niveau, zodat je als vanzelf jezelf op een andere manier in de wereld zet.”

Wat gaat deze dag je brengen

We gaan als groep een liefdevolle deep dive maken in ons eigen onzichtbare krachtenveld. We gaan zowel groepsprocessen doen als naar individuele vraagstukken kijken, geheel afhankelijk wat zich aandient die dag. Je zult merken dat ook jij bewogen zult worden binnen individuele vraagstukken die niet ‘van jou’ lijken te zijn.

  • Je leert je innerlijke beweging volgen en hebt een dieper contact gemaakt met jezelf, zodat je in het dagelijks leven gemakkelijker beslissingen kunt nemen die volledig in lijn zijn met jouw ziel en eigen unieke pad hier op aarde
  • Je hebt een volgende stap gezet op weg naar diepe innerlijke vrijheid, zodat jij je ware zelf kan zijn in welke situatie dan ook, los van wat anderen daar wellicht van zouden vinden
  • Je stelt jezelf open voor diepe en authentieke verbinding, zodat je voluit kunt genieten van al het moois dat dit leven te bieden heeft en succes kunt toelaten in je leven
  • Precies datgene is aangeraakt en bewogen in jou wat nodig is voor jouw volgende stap, zodat jij de dingen kunt gaan doen die werkelijk in lijn zijn met de diepe potentie en kracht die je in jezelf voelt

Praktische Informatie

28 november van 10:00 – 17:00

Maximaal aantal deelnemers: 12 – nog 2 plekken beschikbaar

Inclusief koffie, thee, water en gezonde hapjes. LET OP: lunch dien je zelf mee te nemen.

Locatie: De Kleine Wiel in Lent

Investering: €200 excl. BTW (zakelijk aftrekbaar)

* Ik zal regelmatig de beschikbare plekken updaten, mocht de sessie onverhoopt vol zijn dan kun je je nog steeds aanmelden. Ik plaats je dan op een wachtlijst, mocht er dan iemand uitvallen dan ontvang je een mailtje. Ook wordt je dan automatisch op de hoogte gehouden voor een eventuele volgende ronde. Hiervoor kun je je natuurlijk altijd afmelden