GRATIS MASTERCLASS

Stop met het saboteren van jouw succes

gratis masterclass stop met zelfsabotage

Je wilt wel de stappen zetten die nodig zijn om je bedrijf next level te tillen, maar iets houdt je tegen. Wat dat iets is kun je moeilijk je vinger opleggen. Wat je wel merkt, is dat je weinig praat over je aanbod op social media, dat je moeite hebt met het opvolgen van leads, dat je zo nu en dan wat flarden post op social media en je vervolgens weer weken niets laat horen. Grote kans dat jij jezelf op onbewust niveau blokkeert om in je volle potentie te stappen als ondernemer.

In deze Masterclass leer je o.a:

✅ Wat de meest voorkomende zelfsaboterende patronen bij ondernemers zijn

✅ Hoe je jouw zelfsabotages kunt gaan herkennen, zodat jij voortaan niet meer in die valkuil stapt

✅ Het effect van het familiesysteem en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij in je kracht gaat staan (en blijft staan)

✅ Hoe je in 3 simpele stappen door jouw zelfsabotage heen kunt gaan breken

 

Praktische informatie

Datum: 19 februari 10:00 (jup, je krijgt een replay)
De masterclass wordt LIVE gegeven en je krijgt alle tijd om vragen te stellen

HOI! MIJN NAAM IS MADELON

Transformatief Coach voor Ondernemers met een enorme passie voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Niets maakt mij meer enthousiast dan het transformeren van belemmerende overtuigingen, patronen en gedragingen om vervolgens te zien hoe mega sterk dat doorwerkt in je business.

Ik heb mij lang laten tegenhouden door allerlei negatieve overtuigingen zoals: “ik ben (nog) niet goed genoeg om mijn tarief te verhogen”, “ik zal nooit succesvol of rijk zijn, dat is niet voor ons weggelegd” of “wie zit er nu op mij te wachten?”. Vanaf het moment dat ik deze overtuigingen ging transformeren veranderde niet alleen mijn hele business in positieve zin, maar álle vlakken van mijn leven.

Ik nam het besluit om niet langer mijn leven te laten bepalen door angsten of de verwachtingen van anderen, om geen genoegen meer te nemen met een middelmatig bestaan. Met als gevolg dat ik in korte tijd een succesvolle praktijk heb neergezet, meer dan honderd cliënten heb begeleid in hun transformatieproces en continu vanuit authenticiteit mijn ideale leven creëer.

En dat is precies wat ik jou, geweldige ondernemer, ook gun. Want ook jij bent het waard om dat buitengewone leven & die business te creëeren waar je werkelijk – diep van binnen – naar verlangt en waarvan je voelt dat het mogelijk is voor je.

hypnose en ebook buitengewoon leven