Ervaringen

Ik maakte mij veel te verantwoordelijk voor mijn klanten. Had telkens het gevoel dat ik meer moest geven, meer moest doen of dat het nooit goed genoeg was. Ik gaf dan ook vaak en snel kortingen of deed andere consessies. Tijdens mijn sessies met Madelon kwam ik tot de ontdekking dat dit een patroon is die ik al mijn hele leven heb herhaald. 

Dankzij de sessies kwam ik erachter dat ik eigenlijk altijd de goedkeuring zocht van mijn vader, en dat nu bleef doen maar dan in al mijn relaties. Hierdoor werd ik erg afhankelijk en had ik continu bevestiging nodig dat het goed zat. Vervolgens hebben we dit getransformeerd.

Ik had nooit verwacht dat het effect zo ver zou gaan! Ik merk de verandering in al mijn relaties en voel me nu ook veel zekerder van mezelf als ondernemer. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tarieven heb verhoogd, mijn conversie hoger is in salesgesprekken en ik betere resultaten behaal.

MandyHolistisch Lifecoach

Al mijn relaties werden bepaald door mijn verschrikkelijke jaloerzie en woedeuitbarstingen. In dusdanige mate dat zelfs mijn bedrijf er slechter door liep. Ik liet me snel afleiden en had veel moeite met prioriteiten stellen. Mijn woede domineerde eigenlijk mijn hele leven, bijna als een wurggreep beklemde het me. 

Na het traject met Madelon was ik eigenlijk verbaast hoe snel en gemakkelijk ik dit los kon laten. De woede en jaloerzie hebben plaatsgemaakt voor vertrouwen en rust. Van binnenuit, zonder dat ik nog bevestiging nodig heb van iemand anders. Echt een enorme bevrijding en ik had nooit gedacht dat het kon. Ook in mijn bedrijf ervaar ik nu meer vertrouwen en rust en loopt het beter dan ooit.

SabineEigenaresse Marketingbureau

Ik kan met trots zeggen dat ik de eigenaar ben van een snelgroeiend bedrijf. Hoewel dat natuurlijk geweldig is, heeft dat ook zijn keerzijde. Als een razende moest ik nieuwe dingen leren en eigen maken, elke dag deed ik dingen buiten mijn comfort zone en blufte ik mij er regelmatig doorheen. Financieringsvoorstel aanleveren voor maandag? Tuurlijk, geen probleem! Om vervolgens in het weekend gestresst achter mijn laptop te moeten googlen naar goede voorbeelden van zo’n voorstel. Het is heel gaaf wat ik in korte tijd heb geleerd en ben ook dankbaar voor die lessen, maar ik was ook moe. Heel moe.

Madelons confronterende vragen zijn inzichtgevend en bewustmakend. Niet altijd leuk, wel altijd noodzakelijk. Ze heeft mij bewust gemaakt dat mijn perfectionisme, de ‘ik doe het wel voor je’ in mij én het deel in mij dat het werk maar niet neer kan leggen me enorm in de weg stonden. Niet alleen raakte ik er zelf oververmoeid van (en gaf het mij bakken met onnodige stress), het belemmerde me ook in de groei van het bedrijf. Eerlijk is eerlijk, als rationele man zijn sommige methodieken die Madelon toepast wellicht wat onwennig. Maar, onwennig of niet, het werkt. En dat is uiteindelijk het enige wat telt. Tijdens mijn traject met Madelon ben ik hersteld van mijn fysieke klachten en vermoeidheid, heb ik meer werk gedelegeerd en leg ik ‘s avonds mijn telefoon en laptop weg. In de weekenden werk ik alleen wanneer het strikt noodzakelijk is. En nee, mijn bedrijf is niet ingestort. Sterker nog: we zijn alleen nog maar meer gegroeid. 

Ik kan dan ook niets anders dan een samenwerking met Madelon zeer aanraden.

PaulCEO multinationale onderneming

Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik het buitenbeentje van de familiegeweest. Om de één of andere reden had ik altijd het idee dat ik er niet bij zou horen, dat mijn ouders minder van mij hielden dan van mijn broertjes en zusjes. Dit heeft ook zijn effect gehad op de basisschool en middelbare school, waar ik ook altijd het idee het dat ik er niet bij zou horen. Toen ik werd wegbezuinigd op het werk was ik het helemaal zat, hier moest ik iets mee doen.

Tijdens de sessies heb ik zulke mooie inzichten opgedaan. Ik heb zo ontzettend veel oude emoties en blokkades losgelaten dat het contact met mijn moeder (mijn vader is al een tijdje overleden) zo veel is verbeterd. Dat geldt ook voor het contact met mijn zusjes en broertjes. Ook bij mijn vriendinnen voel ik me nu meer ontspannen en zelfverzekerder. Ik mag er zijn! En voor het eerst voel ik dat dat waar is!

AnoekLoopbaancoach

Madelon is supergoed in het praktisch maken van spiritualiteit, en helpt je dat ook door te voeren in je onderneming. Ze is nu bijna drie maanden mijn businesscoach en het traject met haar heeft me al zo enorm veel gebracht.

Niet alleen helpt ze mij met een gericht actieplan, het opstellen van de juiste doelen en het bepalen van strategie, ook helpt ze me direct bij blokkades, belemmeringen of negatieve overtuigingen die mij in de weg zitten.

Dat ze beide kan vind ik zo enorm waardevol, het zorgt ervoor dat we snel weer door kunnen en ik zowel persoonlijk als met mijn bedrijf al zo enorm gegroeid ben in de afgelopen maanden. Zojuist besloten om ons traject met nog eens drie maanden te verlengen 😉, dankjewel Madelon!

LauraYoga en meditatie docente

Na onze sessies is er heel veel verandert. Heel veel rust en het voelt alsof ik een stuk van mezelf weer heb teruggevonden. Ik kan nu alles weer vanuit vertrouwen en vanuit rust doen. Kan ineens weer in gesprek met mijn ouders, er is meer verbinding en begrip voor elkaar. Dit was echt nodig en heb je goed ingeschat, dankjewel Madelon.

RosanneVoedingsadviseur en diëtist

Madelon is nu een jaar mijn coach. Ik kwam bij haar omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn onderneming. Feedback en kritiek kwamen enorm hard binnen en leverde direct enorm veel weerstand op. Niet alleen ontvangen, maar ook geven was een probleem. Waardoor frustraties op de werkvloer ontstonden. Dit liep zo hoog op dat ik het thuis ging afreageren op mijn partner. Om de kleinste dingen kon ik uit mijn slof schieten, met geschreeuw en slaande deuren tot gevolg. Dat mijn relatie eronder leed is nog zacht uitgedrukt.

Samen met Madelon ben ik aan de slag gegaan om te onderzoeken waar dit vandaan kwam. Ik kan haar en haar manier van werken niet anders omschrijven dan enorm bijzonder. Ze drukt precies op de zere plek en helpt je vervolgens op een zachte manier om ‘het zeer’ wat daar zit los te laten.

Sinds de eerste keer dat ik bij haar binnenkwam en nu is er veel verandert. Ik ben zachter geworden, naar mijzelf maar ook naar anderen. Dit zorgt ervoor dat ik meer ontspannen ben en bij mezelf kan blijven wanneer het in mijn omgeving niet loopt zoals ik wil. Ik voel me meer in balans wat me vertrouwen geeft in mezelf en in mijn toekomst.

JasmijnEigenaresse Adviesbureau

Ik heb mijn sessie met Madelon ervaren als diepgaand en mega transformerend. Hartverwarmend, lichaamshelend en gevoelsherstellend. Madelon vertrouwd volledig op haar intuïtie en heeft een zachte, open energie. Ze heeft me geholpen om mijn eigen verbinding met het grotere geheel opnieuw aan te zetten.

Samengevat in één woord: MAGISCH

FrederiqueTransformatiecoach

Ik had niet verwacht dat het zó eenvoudig kon zijn. Ik voelde na de interventie al zo veel ontspanning terugkeren in mijn lijf, alsof ik letterlijk lichter werd. Een soort golf van ontspanning, opluchting en warmte ging door mijn hele lijf. Heerlijk om te ervaren. Voor het eerst in maanden voelde ik die last op mijn schouders niet meer. Toen ik na de eerste sessie thuiskwam, kon ik ook eindelijk weer een keer goed slapen. Ik ben er nog niet, maar de eerste stappen terug naar mezelf zijn gezet. Dankjewel Madelon, tot volgende week!”

BiancaHondengedragstherapeute

Toen ik bij je aankwam was ik behoorlijk onrustig. Die onrust lijkt altijd in mijn rug te ontstaan. Ik ben hiermee gaan leren leven eigenlijk. Ik heb zeker dagen gekend zonder, ook zeker bewust, maar het lukte mij nooit goed er helemaal van los te komen. Ik ging in zekere zin in de aanvaardingsmodus omdat ik wel wist dat het weer terug komt.

Jouw sessies vond ik spannend maar vooral bevrijdend en vredig. Wat ik vooral heb gezien is dat die onrust weg is. Dat is best opzienbarend voor mij omdat ik dat natuurlijk nog niet voor mogelijk had gehouden. Hierdoor is ook weer ruimte ontstaan voor andere dingen. Die onrust was zo’n blokkades en overheersend!

Eindelijk kan ik nu weer stappen zetten in mijn bedrijf en voel ik me als moeder ook meer in balans. Ik kan er meer zijn voor mijn kinderen en partner. Ik ben je erg dankbaar

MarisaWebshop eigenaresse