Wil jij ook de leukste klanten aantrekken en vol vertrouwen voor jouw waarde durven te gaan staan? Doe dan mee met de GRATIS Challenge: Creëer een Onweerstaanbaar Aanbod van 8 t/m 10 maart via Instagram.

JE WILT GRAAG VOL VERTROUWEN JE AANBOD KUNNEN DOEN, ZODAT JE MEER OMZET KUNT GAAN GENEREN, MAAR JE MERKT NU NOG:

Je blijft hangen op een bepaald omzetplafond, je lijkt maar niet maar verder te komen

➔ Je ziet bij andere ondernemers dat het kan, maar jou lukt het op de één of andere manier niet

➔ Door onzekerheid laat je jezelf gek maken met allemaal strategieën en acties die je denkt dat je moet doen (en uiteindelijk levert het allemaal niet het resultaat dat je wilt)

➔ Je hebt moeite met het bepalen (of verhogen) van de prijs die je dienst of product waard is

➔ Je voelt je onzeker wanneer je jouw aanbod moet doen, waardoor je het soms misschien wel helemaal niet doet

JE BENT HET ZAT, WANT WAT JE EIGENLIJK HET LIEFSTE WILT IS:

Jij wilt door jouw omzetplafond heenbreken en doorgroeien naar die 5K+ per maand

Je wilt zonder twijfel jouw prijzen bepalen en/of verhogen en daar vol vertrouwen voor gaan staan

Jij wilt zelfverzekerder worden in het doen van je aanbod en het benoemen van je tarieven

Jij wilt veel meer vanuit authenticiteit gaan ondernemen, vanuit je zijn, zonder dat jij je continu belemmerd voelt door onzekerheden

Doe dan mee met de GRATIS challenge: Creëer een Onweerstaanbaar Aanbod die je 5K omzet per maand op gaat leveren.
Deze challenge loopt van 8-10 maart en wordt via een apart Instagram kanaal gegeven waar je na aanmelding toegang tot krijgt.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE CHALLENGE?

DAG 1 - DOELGROEP & BOODSCHAP

Dag 1 van de challenge staat in het teken van het ontdekken en formulieren van je ideale doelgroep én welke boodschap daarbij hoort. Aan het einde van deze dag weet jij:

✅ Wie jouw ideale doelgroep is en met welke boodschap je hen weet te raken & binden
✅ Hoe het kiezen van een ideale doelgroep je gaat helpen in je zelfvertrouwen
✅ Hoe jij kunt gaan bouwen aan jouw expertstatus, zodat jij de go-to persoon wordt in jouw vakgebied

DAG 2 - JOUW ONWEERSTAANBARE AANBOD

Tijdens dag 2 van deze challenge ga je jouw onweerstaanbare aanbod op papier zetten die feilloos aansluit op de verlangens van jouw ideale doelgroep. Aan het einde van deze dag weet jij:

✅ Heb jij een onweerstaanbaar aanbod op papier waar jij volledig achter staat
✅ Waarop jij je mag focussen om meer JA’s te generen voor jouw aanbod
✅ Weet jij op basis waarvan jij keuzes mag gaan maken die je helpen je business te laten groeien

DAG 3 - BEPAAL JOUW PERFECTE TARIEF

Op dag 3 ga jij je ideale tarief bepalen. Die niet alleen goed aanvoelt, naadloos past bij je aanbod, maar je ook nog eens gaat helpen jouw omzetdoel te behalen. Aan het einde van deze dag heb jij:

✅ Een tarief die past bij je aanbod én waarmee je consistent die 5K kunt gaan omzetten
✅ Volle vertrouwen in de waarde van jouw dienst
✅ Alle tools om vol overtuiging jouw aanbod de wereld in te slingeren

WAT HEB JE AAN HET EINDE VAN DEZE CHALLENGE BEREIKT?

👍 Aan het einde van deze challenge heb jij een onweerstaanbaar aanbod gecreëerd die je met gemak 5K+ per maand op gaat leveren en waar jij volledig achter staat

👍 Jij weet wie jouw ideale doelgroep is, wat hun pijn is en wat hun allergrootste verlangens zijn, zodat je nog meer verbinding gaat creëeren en je expertstatus kunt claimen

👍 Jij weet 100% wat de waarde is van jouw dienst en jij weet dat jouw dienst volledig voorziet in de verlangens van jouw ideale klant, zodat je nog gemakkelijker die JA krijgt op jouw aanbod

👍 Jij praat vol overtuiging over jouw aanbod omdat je van binnenuit voelt dat dat jouw ideale klant het beste gaat helpen, zodat je met nog meer zelfvertrouwen naar buiten kunt treden

👍 Jij ervaart meer effortlessness en flow in het ondernemen en het verkopen van je aanbod

Hoi, mijn naam is Madelon 🙋‍♀️

Als ik het kan, kan jij het ook. Als ik dit ergens las, was het eerste wat ik dacht: ‘jezus wat irritant, jij hebt makkelijk praten!’. Als jij dit nu ook denkt, hear me out, want het is namelijk wel écht zo.

Het eerste halfjaar als ondernemer heb ik zo’n beetje alles verkeerd gedaan wat je verkeerd kon doen. Ik slurpte alle kennis op op het gebied van ondernemen, funnels, marketing en social media. Paste alles maar half (of één keer) toe en besloot direct dat het niet ‘bij mij paste’. Mijn doelgroep was te breed, mijn aanbod te groot en mijn boodschap te versnipperd.

Your doing is as great as your being. Jouw onzerkeheden en twijfels beïnvloeden alles wat je doet. De acties die je neemt (en dus ook niet neemt), de kwaliteit van die acties én het resultaat. Strategie is een fundamenteel onderdeel van je business, maar die gaat pas voor je werken, als jij werkt.

De combinatie van het doorbreken van je eigen belemmeringen én het toepassen van een authentieke strategie heeft ervoor gezorgd dat ik binnen korte tijd op een consistent 5K+ omzet zat per maand. En dat is waar ik jou ook naartoe begeleid.

transformatief coach voor ondernemers
Inschrijven voor de Gratis Challenge

Vul hieronder je naam, instagramaccount én je e-mailadres in om je in te schrijven voor de Gratis Challenge: Creëer een Onweerstaanbaar Aanbod