UNLIMITED YOU COACHING & MENTORSHIP

3 TOT 6 MAANDEN – VANAF €650 PER MAAND

Je wilt zo graag iets moois bijdragen aan de wereld met het werk dat je doet. Je hebt ongetwijfeld al allerlei strategieën, online trainingen, cursussen, gratis e-books gevolgd en geïmplementeerd. Maar toch levert het keer op keer niet de resultaten op die je werkelijk verlangt.

Dan is het tijd om je ware potentieel van binnenuit te ontketenen, vanuit je zijn. Want: Your doing is as great as your being. Pas dan gaan de strategieën ook daadwerkelijk dat doen waarvoor ze bedoeld zijn: meer omzet, meer klanten en meer resultaat genereren. En maak jij dus een grotere impact.

HOEWEL JE HEEL GRAAG MEER OMZET WILT BEHALEN, MEER OVERVLOED, VRIJHEID ÉN (ZELF)VERTROUWEN WILT ERVAREN, MERK JE NU NOG:

Ondanks dat je allerlei (marketing) strategieën toepast, het keer op keer niet het resultaat oplevert waar je naar verlangt

Ondanks dat je allerlei mindsettrucjes, affirmaties en andere mindset tools toepast, jij je nog regelmatig onzeker of angstig voelt

⇨ Dat je ergens denkt dat het niet voor jou is weggelegd of dat je niet bijzonder/uniek genoeg bent om écht next level te gaan met je onderneming

Hoeveel je ook investeert in nieuwe opleidingen en cursussen, je blijft ergens het gevoel houden dat je niet genoeg waarde levert

transformatieve coaching ondernemer

OOK IK HEB DAAR GESTAAN. IK BEN HIER OM JE TE VERTELLEN DAT HET ÉCHT ANDERS KAN

Doorgroeien naar consistent 5-10k omzet per maand, zonder daarbij concessies te hoeven doen in vrijheid of plezier

Ondernemen op JOUW manier, nog meer vanuit authenticiteit en in lijn met wie je werkelijk bent

Van angst, twijfel en onzekerheid naar unlimited (zelf)vertrouwen, ontspanning en leiderschap in je business én leven

Jij hebt helder wat je wilt, wie je bent en welk uniek potentieel jij hebt om vol vertrouwen in de wereld neer te zetten

Jij hebt zowel op onbewust niveau als op strategisch niveau alle kwaliteiten en tools in handen die je nodig hebt om je doelen te bereiken

transformatieve coaching voor ondernemers

Het zijn die stemmetjes in je hoofd, jouw onzekerheden, je twijfels, de angsten die je (onbewust) hebt die bepalen wat je doet. Maar dus ook wat je niet doet. 

 

Stemmetjes die dingen zeggen als:

“Eigenlijk doe ik maar gewoon wat, het is een kwestie van tijd voordat mensen mij doorhebben”

“Laat dat nieuwe idee ook maar zitten, want dat gaat mij toch niet lukken”

“Ik heb nog niet goed genoeg om mijn tarief te verhogen, ik moet eerst nog een opleiding doen of meer ervaring opdoen”

“Wie zit er nu in vredesnaam op mij te wachten, wat ik te vertellen heb is toch niet interessant”

 

Het zijn deze stemmetjes die ervoor zorgen dat je minder praat over je aanbod op social media of real-life, dat je moeite hebt met het waarnemen en opvolgen van leads (of misschien wel helemaal niet doet), dat je niet zichtbaar durft te zijn op social media, dat je dingen maar blijft uitstellen of heel lang twijfelt over het nemen van beslissingen. En dat merk je in je resultaat.

Toch voel je juist ook dat vuurtje in jezelf branden. Dat vuurtje dat zegt dat je nog veel meer kunt bereiken, dat je hier op aarde bent om een reden en dat je nog lang niet je ware potentie benut. Dat is het stemmetje die je het liefst een schop onder je kont wil geven en zegt: ‘ga er voor!’

Dit is het moment om dat vuurtje aan te wakkeren. Je ware zelf te herontdekken en jouw ware potentie te ontketenen, het contact met je eigen innerlijke waarheid te versterken en je connectie met de bron in jou te herstellen, zodat jij jouw diepste verlangens waar kunt gaan maken.

It’s time to dream huge baby!

transformatieve coaching

MAAR… HOE DAN?!

That’s where I come in. Want ook ik heb gestaan waar jij nu staat. Ook ik heb mezelf lang klein gehouden, heb me onzeker gevoeld over mijn vaardigheden als coach en ondernemer, heb mezelf gesaboteerd om in mijn werkelijke potentie te stappen.

Maar ik heb dus ook ervaren wat het doet wanneer je afscheid durft te nemen van je belemmerende overtuigingen, 100% verantwoordelijkheid neemt over jou business én leven en de acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

 Ik ondersteun jou om jezelf te ontwikkelen naar die persoon die in staat is om al jouw verlangens waar te maken. Je keert terug naar je intuïtie, naar je ziel, en je gaat ervaren wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Je doorbreekt de patronen die nodig zijn en integreert op diepgaand niveau datgene wat nodig is om daar te komen.

Jij gaat de deuren openen naar oneindige mogelijkheden en overvloed op alle gebieden in je leven.

Wat krijg je NIET

Eindeloze gesprekken over je problemen

Tijdelijke oplossingen of pleisters plakken

Ineffectieve ‘huiswerkopdrachten’

Geforceerde aanpassingen in je gedrag waar je keihard voor moet werken

Een in steen geschreven traject of gestandaardiseerd stappenplan

Eén ‘gouden’ (marketing) strategie waar jij je naar moet schikken

Wat krijg je WEL

Diepgaande en blijvende transformaties bij de bron van het probleem

Je transformeert niet alleen het ‘zichtbare probleem’, maar alle andere gedragingen en patronen die daarmee samenhangen

Veranderingen vinden plaats op onbewust niveau, daar hoef je bewust niets voor te doen

Concrete acties en tools om de gemaakte transformatie direct in de praktijk neer te zetten (denk aan: marketing, sales, copywriting, ads)

Een spiegel, stok achter de deur en schop onder de kont wanneer dat nodig is

Simpele en effectieve (marketing) strategieën die bij je passen

unlimited abundance cursus

Als ik het kan, kan jij het ook. Als ik dit ergens las, was het eerste wat ik dacht: ‘uh ja jij misschien, maar ik? Nee, ik kan dat niet’. Als jij dat nu ook denkt, dan heb je direct een zelfsabotage te pakken. Want meer dan dat is het niet: een manier om je in je comfort zone te houden.

Het eerste halfjaar als ondernemer heb ik zo’n beetje alles verkeerd gedaan wat je verkeerd kon doen. Ik slurpte alle kennis op op het gebied van ondernemen, funnels, marketing en social media. Paste alles maar half (of één keer) toe en besloot direct dat het niet ‘bij mij paste’. Mijn doelgroep was te breed, mijn aanbod te groot en mijn boodschap te versnipperd.

Ik vergat één belangrijk aspect: mijn eigen ontwikkeling. Mijn eigen sabotages. Your doing is as great as your being. Jouw (onderbewuste) te beïnvloeden alles wat je doet. De acties die je neemt (en dus ook niet neemt), de kwaliteit van die acties én het resultaat.

En als er één conclusie is die ik kan trekken na met meer dan honderd cliënten gewerkt te hebben is het deze: wanneer jij bij de werkelijke bron van het probleem een transformatie teweeg brengt, raakt die transformatie alle vlakken van je leven. Alles staat in verbinding, wanneer je werkt aan één ding wordt alles geraakt. Vul dat aan met acties vanuit je zijn en je hebt goud in handen.

✓ 2,5+ jaar ervaring op het gebied van transformerend werk met honderden cliënten met de meest uiteenlopende problematieken en achtergronden (van CEO van een miljoenenbedrijf tot startende ondernemer)

✓ 7+ jaar praktijkervaring op het gebied van (online) marketing en ondernemen

✓ NLP Practitioner en Master

✓ Hypotherapie

✓ Familie- en organisatieopstellingen (systemisch werk)

✓ Voice en Body dialogue

✓ Kerntransformatie

✓ EFT (the tapping method)

✓ Timeline Therapy

…..en het liefst alles door elkaar

Madelon is supergoed in het praktisch maken van spiritualiteit, en helpt je dat ook door te voeren in je onderneming. Ze is nu bijna drie maanden mijn businesscoach en het traject met haar heeft me al zo enorm veel gebracht.

Niet alleen helpt ze mij met een gericht actieplan, het opstellen van de juiste doelen en het bepalen van strategie, ook helpt ze me direct bij blokkades, belemmeringen of negatieve overtuigingen die mij in de weg zitten.

Dat ze beide kan vind ik zo enorm waardevol, het zorgt ervoor dat we snel weer door kunnen en ik zowel persoonlijk als met mijn bedrijf al zo enorm gegroeid ben in de afgelopen maanden. Zojuist besloten om ons traject met nog eens drie maanden te verlengen 😉, dankjewel Madelon!

– Laura, Yoga en meditatie docente

Madelon begeleidt mij om nog krachtiger te worden en mezelf te laten zien. Ik kies voor haar vanwege haar unieke combinatie van eigenschappen.

* Ze is nuchter, onderzoekend, nieuwsgierig, analytisch.

* Ze gevoelig, intuïtief, inlevend, spiritueel.

* Ze is commercieel, een marketingtalent, een ondernemer.

Kortom, ze is een sparringpartner op niveau. Voor mij als mens en voor mij als ondernemer.

– Paula, eigenaar van Tekstmodel.nl

Ik maakte mij veel te verantwoordelijk voor mijn klanten. Had telkens het gevoel dat ik meer moest geven, meer moest doen of dat het nooit goed genoeg was. Ik gaf dan ook vaak en snel kortingen of deed andere consessies. Tijdens mijn sessies met Madelon kwam ik tot de ontdekking dat dit een patroon is die ik al mijn hele leven heb herhaald. 

Dankzij de sessies kwam ik erachter dat ik eigenlijk altijd de goedkeuring zocht van mijn vader, en dat nu bleef doen maar dan in al mijn relaties. Hierdoor werd ik erg afhankelijk en had ik continu bevestiging nodig dat het goed zat. Vervolgens hebben we dit getransformeerd.

Ik had nooit verwacht dat het effect zo ver zou gaan! Ik merk de verandering in al mijn relaties en voel me nu ook veel zekerder van mezelf als ondernemer. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tarieven heb verhoogd, mijn conversie hoger is in salesgesprekken en ik betere resultaten behaal.

– Mandy, Holistisch Lifecoach

Wat levert een traject met mij je op?

Jij gaat leven en ondernemen vanuit je zijn. Zodat je business nog meer aansluit bij wie je bent, je vanuit authenticiteit onderneemt een daarmee een magneet wordt voor je ideale klant

Je krijgt unstoppable (zelf)vertrouwen in jezelf als ondernemer én als mens. Zeg maar dag tegen onzekerheid, twijfel, angsten en het imposter syndrom

✓ Je gaat dagelijks ervaren dat jij alles al in je hebt om een succesvol bedrijf neer te zetten, zodat je van binnenuit acties gaat ondernemen die nodig zijn mét het bijbehorende resultaat

Manifesteren wordt je tweede natuur, en dat gaat verder dan mindsettrucjes: jij gelooft op diep niveau dat alles mogelijk is voor je en je groter mag dromen en denken

Jij legt een sterk fundament voor je business, zodat je gestructureerd en consistent klanten aan gaat trekken. Kortom: je weet waar je mee bezig bent

✓ Jij laat je niet meer tegenhouden door je eigen bullsh*t, jij gaat de stappen zetten die nodig zijn om jouw bedrijf te laten groeien naar waar je wilt staan

Je leert hoe je authentiek zakelijk kunt zijn, zodat je nog meer in je ware potentie als ondernemer kunt stappen en betere resultaten haalt (zowel in je bedrijf als met je klanten)

Hoe kan je met mij aan de slag?

Jij bent er kaar voor om jouw Buitengewone Leven en Business te gaan creëeren, wat geweldig! Ik begeleid je met alle liefde in jouw proces. Je kunt op twee manieren met mij samenwerken.

Unlimited You

VIP Breakthrough Sessie

EENMALIG  – €750

Geschikt voor coaches, therapeuten, healers en lichtwerkers die tegen een concreet thema aanlopen en er nu klaar voor zijn om dat stuk te doorbreken en transformeren.

✔ 1-op-1 sessie van een dagdeel incl. lunch

✔ Je gaat naar huis met een concreet actieplan om je bedrijf te laten groeien

✔ We gaan direct aan de slag om je grootste blokkade uit de weg te ruimen, zodat jij jezelf openstelt om next level te gaan

✔ 2 weken na de Breakthrough Sessie hebben we nog een coachcall en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen

Unlimited You

Coaching & Mentorship traject

3 TOT 6 MAANDEN – VANAF €650 PER MAAND

Geschikt voor ambitieuze coaches, therapeuten, healers en lichtwerkers die in hun ware potentie willen stappen. Die al een mooie basis hebben staan, maar voelen dat er nog meer mogelijk is. Die volledig bereid zijn om de commitment te maken naar zichzelf en die stappen te zetten die nodig zijn om dromen om te zetten in realiteit.

✔ Intensieve 1-op-1 coaching en mentorship

✔ Een uitgebreide kick-off dag waarbij we direct een vliegende start maken van je traject

✔ Het inplannen en frequentie van de sessies zijn volledig af te stemmen op persoonlijke voorkeur

✔ Je mag mij altijd appen of mailen met al je vragen

✔ Tussen onze sessies door mag je altijd om feedback vragen of even sparren over de acties die je wilt nemen

✔ Je krijgt concrete acties en tools na elke sessie om de gemaakte transformatie direct in de praktijk neer te zetten

“Ik ging van elke maand angst om wel rond te komen, naar financiële onafhankelijkheid”

 

Toen ik met Madelon ging samenwerken beperkte ik mezelf enorm. Zag eigenlijk alleen maar beren op de weg waardoor ik bepaalde stappen niet durfde te nemen. Ik zette mezelf helemaal vast. Sinds onze samenwerking heb ik enorm veel angsten los kunnen laten en ben ik gaan doen waar ik het meest enthousiast van word: topsport paardenverkoop. Ik ben van elke maand in financiële onzekerheid naar financiële onafhankelijkheid gegaan en dat voelt echt heerlijk.

Ons traject heeft mij meer innerlijke rust gegeven en ik ben veel meer in mijn kracht gaan staan. Ik voelde mij vaak persoonlijk geraakt wanneer ik bezig was met klanten en ben veel zakelijker geworden. Ik heb een duidelijke structuur en kaders voor mezelf opgesteld. Dit zorgt niet alleen voor meer rust voor mijzelf, maar ook voor duidelijkheid bij mijn klanten. Ik dacht dat ik nooit zou kunnen leven van de verkoop, maar juist door in mijn eigen unieke kracht te gaan staan trek ik de juiste mensen aan. Ik wordt nu uitgekozen om een paard te selecteren om wie ik ben, niet omdat ik de scherpste prijs heb.

– Merel, Verkoop & training paarden voor de topsport

“Zonder Madelon werkte ik nu nog steeds met losse sessies en dekte ik precies mijn vaste lasten”

 

Ik was ervan overtuigd dat mijn klanten nooit een traject zouden kopen. Bijna alle concurrenten werken namelijk met losse sessies, ik had niet het idee dat ik daarvan af kon wijken. Door te focussen op de juiste doelgroep, mijn aanbod en wat het resultaat is van mijn sessies heb ik de stap toch gezet. Hiervoor moest ik wel echt de nodige blokkades doorbreken, daar is Madelon echt fantastisch in. Ik heb veel gedaan in het verleden op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, maar wat Madelon doet is echt uniek. Je merkt direct resultaat en dat is blijvend. Alleen dat maakt een traject met haar al zo enorm waardevol.

Wat het traject met Madelon mij nog meer heeft opgeleverd is dat ik nu een duidelijke structuur heb. Ik weet wat het resultaat is van mijn dienst, hoe ik klanten naar mij toe kan trekken en hoe ik hen ook ‘binnenhaal’. Zonder verkoperig te zijn of opdringerig. Het voelt echt heel natuurlijk, alsof het vanuit mezelf komt. Ik ben naar een consistente omzet van 5k gegaan (met sommige maanden zelfs uitschieters naar 7k!), met een duidelijk plan om dit het komende jaar alleen maar verder uit te bouwen.

– Ronja, Healing & Accupunctuur