Wil jij ontdekken waar de groei in jezelf en je business zit? En welke concrete stappen en strategieën (zowel persoonlijk als zakelijk) jij DIRECT kunt implementeren? In een gesprek van 30 minuten laat ik zien waar jouw kansen en mogelijkheden liggen en hoe jij jouw eigen pad vol vertrouwen blijft bewandelen.

madelon alyssa businesscoach

Hoi! Mijn naam is Madelon

BUSINESSCOACH, EXPERT IN TRANSFORMATIE VAN DE ONDERBEWUSTE MIND EN GEK OP NLP & MARKETING

En ik ben er voor jou geweldige coach

Want ik zie. Met al je kennis & expertise. En een grote liefde om mensen te helpen en – let’s be honest – daar goed geld mee te verdienen (€60K+ per jaar please)!

Ik ben hier om jou te helpen je bedrijf te laten groeien met praktische strategieën, je te begeleiden in het herprogrammeren van jouw onderbewuste mind naar succes en vertrouwen en de allerbeste coach in jou volledig te doen opstaan.

Ik geloof namelijk 100% wanneer jij op diepgaand niveau al je onzekerheden en twijfels gaat transformeren, vanuit authenticiteit en in verbinding met je zijn stappen blijft zetten (hoe klein of groot die dan ook moge zijn), jij nog veel meer kunt bereiken dan je nu wellicht denkt.

Ben jij er klaar voor om door te groeien naar die 60K+ per jaar en volledig in jouw zelfleiderschap stappen als ondernemer? Dan zijn wij vast een goede match!

Wat kun je verwachten van deze sessie?

Ontdek waar jouw grootste groeikans op dit moment ligt (zowel zakelijk als op persoonlijk vlak) en krijg concrete tips en tools die je DIRECT kunt implementeren

✅ Ervaar hoe jij ervoor kunt zorgen dat je veel meer vanuit effortlessness en flow kunt gaan ondernemen

✅ Leer hoe jij vanuit vertrouwen naar buiten kunt treden en de allerbeste coach kunt worden binnen je vakgebied

*Het gesprek is uiteraard vrijblijvend, maar mocht de match er zijn zal ook aan bod komen hoe ik je eventueel verder zou kunnen helpen.

Disclaimer:

  • Maandelijks zijn er 4 sessies beschikbaar. Ik maak persoonlijk een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg zodat ik ook met die mensen spreek die ik daadwerkelijk kan helpen. Nadat je jouw sessie hebt ingepland laat ik je per mail weten of jij geselecteerd bent voor de gratis sessie. 
  • Net als dat jouw tijd kostbaar is, is mijn tijd dat ook. Zorg er daarom voor dat je de afspraak meteen in je agenda zet en dat je op het gepande tijdstip ook echt klaar zit voor ons gesprek.