Je bent al een tijdje ondernemer en hebt al mooie stappen gezet. Ook merk je dat er nog veel meer mogelijk is voor je. Meer impact. Meer omzet. Meer succes. Meer vrijheid en rust in het ondernemen.

Toch houdt iets je nog tegen. Maar je kunt je vinger niet op de zere plek leggen.

Wat je wel weet? Dat jij je soms nog iets te vaak onzeker voelt. Of bang bent wat anderen van je gaan vinden als ze ontdekken hoe jij je soms echt voelt. Of wat je écht wilt. Of jezelf te vaak tegenhoudt in de grootste dromen die je hebt. Je wilt het anders, maar de vraag die telkens bij je opkomt: HOE dan?

madelon vermeij coaching ondernemers

Hoi! Mijn naam is Madelon

In mijn drie jaar als transformatiecoach heb ik één ding gezien bij mijn klanten die ik heb gecoacht: wanneer zij leren om hun overtuigingen om te buigen, verandert daarmee hun hele bedrijf én leven. Change your beliefs, change your life.

Met deze gratis Inzichtsessie ga jij die eerste stap zetten om datzelfde te doen. Door de inzichten die je opdoet tijdens ons gesprek zet je die transformatie in beweging die nodig is om de volgende stap te gaan zetten. Je zet het proces in beweging om op een diepgaand niveau te helen en transformeren, met een nieuwe, gezonde mindset vol met krachtgevende overtuigingen, gewoontes en gedragingen die je vooruit gaan helpen, in plaats van blokkeren.

Weg met onzekerheid, angsten en het gevoel van ‘is dit het nou?’. Hallo zelfvertrouwen, succes en overvloed!

Wat kun je verwachten van de Gratis Inzichtsessie?

In deze coachingsessie van 30 minuten help ik je jouw onbewuste blokkades bloot te leggen en geef ik je handvatten hoe je vandaag al zou kunnen beginnen om het leven en business te creëren waar je werkelijk naar verlangt.

 

✓ Je ontdekt je (verborgen) blokkades en krijgt direct concrete inzichten en handvatten om hier doorheen te breken

✓ Creëer ruimte voor je dromen doordat je vrij mag spreken over je ware en diepste verlangens, ervaar direct meer rust en vertrouwen

✓ Ontdek waar jouw groeimogelijkheden zowel in je leven als bedrijf liggen en welke concrete stappen je vanaf vandaag kunt zetten om deze te benutten

✓ Zet de eerste stap in jouw innerlijke transformatieproces, zodat jij vandaag nog kunt beginnen met het leven te leiden waar je naar verlangt, én het bedrijf kunt creëren wat daarbij past

 

Voor ons gesprek kijk ik naar je website en je huidige social kanalen en geef ik je ook daar concrete verbeterpunten, zodat je ook direct in actie kunt komen en jouw buitengewone leven en business realiteit kunt gaan maken.

Disclaimer:

  • Maandelijks zijn er 4 sessies beschikbaar. Ik maak persoonlijk een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg zodat ik ook met die mensen spreek die ik daadwerkelijk kan helpen. Nadat je jouw sessie hebt ingepland laat ik je per mail weten of jij geselecteerd bent voor de gratis sessie. 
  • Net als dat jouw tijd kostbaar is, is mijn tijd dat ook. Zorg er daarom voor dat je de afspraak meteen in je agenda zet en dat je op het gepande tijdstip ook echt klaar zit voor ons gesprek.
  • Tijdens ons gesprek zal ook aan bod komen hoe ik je eventueel verder zou kunnen helpen.